De omgeving

Reliquias is een klein dorpje op 1km afstand met o.a. twee kleine buurtwinkeltjes, een café en eetgelegenheden. Verder liggen de grotere steden Odimira en Ourique, waar ook grotere supermarkten zijn binnen 20 min op rijafstand met de auto.

Voor ieder wat wils

De Alentejo is een mooi wandel en mountainbike gebied (Rota Vicentina). Regelmatig zijn er markten in de buurt, waar je o.a. traditionele verse streekproducten kunt kopen of heerlijk een gegrild kippetje kunt eten.

Op de schoonste rivier van Europa, de Mira, die uitmondt in de Atlantische oceaan  zijn mogelijkheden om te suppen of kano te varen. Ook de schildpadden kloof (Pego das pias) is leuk om te bezoeken.

Steden als Vila Nova de Milfontes en Lagos zijn zeker een bezoek waardig en ook de kleinere steden zijn leuk en karakteristiek. Ook zijn Lissabon, Faro en Albufeira in één dag prima te bereizen met auto of de trein. 

De afwisselende mooie kustlijn en stranden aan de Atlantische oceaan zijn geweldig om te zien en te ervaren. Deze zijn al vanaf een half uurtje te bereizen met de auto.

Maar kom je heerlijk voor de rust en om te genieten tussen de vogelgeluiden dan kunnen jullie op het terras, of in de winter voor jullie eigen houtkachel, genieten van een boek of een lekker glaasje wijn.

Sfeerimpressie omgeving

Heb je nog vragen of wil je direct online boeken?

Scroll naar boven